dnes je 26.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Novinky a trendy v potravinárskej výrobe v roku 2024

21.11.2024, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:35:10

Kapitoly videa

V súčasnej dobe dopyt po alternatívnych potravinách neustále rastie. Dôvodom sú jednak zdravotné problémy ľudí, ale i životný štýl, či rôzne presvedčenia. Rastlinné alternatívy dnes už dokážu senzoricky, ale i kvalitatívne konkurovať živočíšnym produktom, avšak nutrične sú častokrát ochudobnené. Trh však ponúka relatívne veľké množstvo alternatívnych potravín a je už len na spotrebiteľovi, ktoré si vyberie.

Ing. Stanislava Lukáčová PhD.

Ing. Stanislava Lukáčová PhD.

Vyštudovala SPU v Nitre, odbor Bezpečnosť a kontrola potravín. Svoje vedomosti si doplnila v doktorandskom štúdiu v odbore Technológia potravín. Niekoľko rokov pracovala v potravinárskej spoločnosti na pozícii manažér kvality / technológ. V súčasnosti pôsobí ako externý manažér kvality a technologická podpora výrobných podnikov. Taktiež  pôsobí ako konzultant vedecko - výskumných prác SPU v Nitre. 

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia modulu:
Komplet
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

VÝHODY PREDPLATNÉHO

  • Prístup k videoseminárom kedykoľvek a kdekoľvek.
  • Podklady, s ktorými lektor pracuje, si môžete  stiahnuť do svojho počítača.
  • K videosemináru môžete položiť otázku, ktorú Vám zadarmo zodpovieme v priebehu 14 dní.
  • V priebehu celého roka rozširujeme našu videotéku.
  • Aktuálne znenie vybraných právnych predpisov. 
  • Prednášajú Vám odborníci, ktorí vysvetľujú problematiku s príkladmi.
  • On-line vzdelávaním šetríte čas, a ak Vám je niečo nejasné, môžete si pustiť videoseminár znova.
    Zatriedenie dokumentu
    Zatriedenie dokumentu
    Vzťahuje sa k typu informácie:

    Nedostupné pre váš modul.

    Vzťahuje sa k aktuálnosti:

    Nedostupné pre váš modul.